perjantai 12. kesäkuuta 2009

Menestyvä Suomi on lakkautettu


MTV3:n toimittaja oli saanut skuupin. Menestyvä Suomi on lakkautettu. Se hoiti tehtävänsä hetken, mutta kun se ei enää palvellut perustajiensa tarkoitusta, se lopetettiin ja poistettiin luonnollisten henkilöiden kirjoista. Ei Patentti- ja rekisterihallituksen Yhdistysnetti enää tunne moista.

Menestys täytti hetken tehtävänsä, ja sitten se sai mennä.

Uutisoinnin ajankohta ihmetyttää. Eikö olisi ollut vallan vahtikoirilta asianmukaisempaa kertoa asiasta ennen vaaleja, Menestyvän Suomen lakkauttamisen olisi luullut kiinnostavan äänestäjiä.

Menestyvää Suomea runsaskätisesti tukenut Uusi on ollut närkästynyt skandaalinkäryisestä uutisoinnista. Jo nyt Uuden liiketoiminta heiluu konkurssin partaalla. Kohu vie viimeisetkin asiakkaat.

Sananvapaudella häiritään elinkeinovapautta, puhistaan erinäisillä luksushuvilarannoilla suihkulähteiden kaarien varjossa.

Hallituksen johtokin on huolissaan. Menestyksen lakkauttamisen paljastaminen tilanteessa, jossa Uusi on kariutumassa, saattaa pidentää kansalaisten poliittista muistia ratkaisevilla parilla kuukaudella.

Mutta kukaan ei tunnu olevan huolissaan kansalaisista. Menestys on mennyttä, tilalle kaavailtu Uusi on myös mennyttä. Synkkiä tulevaisuuden kuvia vain jäljellä.


(kuvassa tyhjiin kaivetun soramontun seinämää)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset