sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Muumipeikko auttaa

Olette varmaan huomanneet Lehtipisteissä ja kaupan kassojen tuntumassa myynnissä olevat Pixin minikirjat. Erilaisia teoksia Minikirjastossa on ilmestynyt runsaasti, nyt helmikuussa tarjolle tulleet Muumipeikko-kirjaset ovat saaneet järjestysnumerot 250-253. Riina ja Sami Kaarlan tekemät Muumi-kirjat ovat aikaisemmin ilmestyneet kovakantisina luukkukirjoina (Tammi 2009).

Muumipeikko auttaa -kirjasessa on Muumipeikon syntymäpäivä. Parhaansa mukaan päivänsankari yrittää auttaa omien juhliensa järjestämisessä, mutta kaikki tuntuu epäonnistuvan. Lopulta Muumipeikko lannistuu. "Aiheutan pelkkää harmia. Kukaan ei varmaankaan tule juhliini."


Loppu on kuitenkin onnellinen. Kaikki ovat tulleet huvimajalle juhlimaan Muumipeikon syntymäpäivää. Lahjojakin on tuotu.

Nämä kirjat, sarjassa on Muumipeikon auttamisen lisäksi ilmestynyt Muumipeikko eksyy, Muumipeikko herää ja Muumipeikko seilaa, sopivat hyvin luettavaksi alle kouluikäisille. Vaikka luukkuja ei ole, niin yhdessä katseltavaa ja ihmeteltävää on sopivasti.Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset