sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Krypto, puolustusvoimien suojaaja


Eilisen lehdet kertoivat, että puolustusvoimien on tarkoitus avata Kryptolaboratorio. Oli jo aikakin! Tämä maa tarvitsee teräskoiria turvaamaan rajoja, ja paras symboli koirakouluttajille on Teräsmiehen lemmikki, myös Krypton-planeetalta kotoisin oleva supervoimainen superkoira.

Tosin Kryptokoirakoulutus olisi kannattanut aloittaa jo Kekkosen aikana. Tuolloin Krypto ratkoi ongelmia älykkäästi ja luovuutta käyttäen. Nykyisen DC-universumin Krypto on lähinnä superuskollinen, valmis puolustamaan isäntiään ja emäntiään jopa naurettavuuksiin asti. Koira onkin nostattanut suut hymyyn kerran jos toisenkin.

* * *

Puolutusvoimat ovat jo pitkään ihmetelleet sitä miksi talouselämän ja politiikan vaikuttajat aina uuden Suomen Kuvalehden ilmestyttyä vajoavat tuntikausiksi lehden sarjakuva- ja ajanvietesivujen pariin. Yleensä lyijykynä kädessä vaikuttajat ponnistavat henkiset voimansa äärimmilleen .

Nyt armeija on viimein päättänyt ottaa selvää mihin vaikuttajat uppoutuvat. Onko Suomen Kuvalehti salaisten viestien välittäjä vaiko antaako se suomalaisille johtajille toimintaohjeita viihteen välityksellä?

Perustettava kryptolaboratorio pyrkii ratkaisemaan kryptot hyvissä ajoin armeijan tiedustelupalvelua varten. Näin saadaan selville onko maamme taloudellinen ja poliittinen eliitti jonkun ulkoisen vallan vaikutuksen alaista.


2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Tämäpä mielenkiintoista! :)

Reijo Valta kirjoitti...

Tämän saa kun sortuu anglismeihin :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset