lauantai 21. tammikuuta 2017

Trumpin aikakausi on alkanut


Donlad John Trumpin aikakausi Yhdysvaltain 45. presidenttinä alkoi eilen. Tapahtumia seurattiin tiiviisti myös suomalaisissa medioissa. Trumpin käyttäytymistä ja virkaanastuijaispuhetta pidettiin sikamaisena, mutta Yleisradion kommentaattorit tyytyivät kohteliaampiin sanamuotoihin. Trump on nyt maailmanlaajuisesti erittäin tarkassa kontrollissa ja kaikista virheeseen viittaavistakin raportoidaan. Pikkutakki olisi pitänyt pitää napitettuna valaa vannoessa!

Toki on asiallisempaakin seurantaa. Sekin löysi virkaanastujaispuheesta palturia.

Kuten kotimaassa on nähty, niin korkeaan poliittiseen asemaan päässyt liikemies on hyvin altis erilaisille jääviyssyytöksille. Laajasti onkin vitsailtu, että vielä tänä vuonna nähtäisi Yhdysvaltain 46. presidentin Mike Pencen virkavala.

Pohjois-Pohjanmaalla Trumpin kausi on alkanut sikamaisesti. Oulun poliisin mukaan sika ja mies parittelivat sikalassa. Mies oli antautunut karjun astuttavaksi. Myös Kaleva uutisoi tapahtuneesta. Ilmeisimmin kaikki tapahtui "kännissä ja läpällä".2 kommenttia:

Reijo Valta kirjoitti...

Eläimiinsekaantuminen ei ole ollut rikos vuodesta 1970. Aikoinaan siitä on tuomittu ja teloitettu Suomessakin koko joukko ihmisiä (ja eläimiä). Esimerkiksi Teemu Keskisarjan väitöskirjassa on käsitelty 1700-luvun tapauksia. Tosin uutisessa kuvattua tapausta ei olisi pidetty eläimiinsekaantumisena: "samaan sukupuoleen kuuluvaan eläimeen sekaantuminen — ennakkotapauksena teko oli tunnettu — ei juridisesti ollut eläimeensekaantumista (tidelag) vaan sodomiaa (sodomiteri)!"

Reijo Valta kirjoitti...

Karju voi hyvin, raportoi MTV.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset