keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Rey


Pari vuotta sitten Star Warsin uuden trilogian ensimmäisen elokuvan tultua elokuvateattereihin havaittiin, että uuden päähenkilön Reyn oheistuotteita ei ollut saatavilla. Tästä kirjoitin tuoreeltaan, että leluillakin on lasikattoja. Kohun myötä Rey-leluja tuli myyntiin ja niitä on ollut tarjolla monissa eri muodoissa.

Rey-lelut tulivat uudelleen mieleen poiketessani Nivalan S-Marketissa. Siellä poistokorissa oli muun muassa Star Wars -legoja. Määrä oli vähäinen, jäljellä oli enää kolme pakkausta. Kaikki niistä oli Rey-figuureja.

Ostin yhden ja eilen hiihtolomalla ollut jälkikasvu kokosi sen (kuvassa yllä). Nyt hahmo on saanut paikan kirjahyllyn päällä.

On harmillista havaita, että lelujen myyntiä ja markkinointia tekevät ammattilaiset ovat olleet oikeassa. Naishahmot eivät päädy ostoskoreihin niin usein kuin miespuoliset. Kai kaikki lähtee siitä, että vanhemmat ostavat pojilleen kalliimpia leluja ja useammin kuin tytöilleen.

Mutta jos ei ole tarjontaa, niin mikään ei voi muuttua. Ehkä tässä jotakin askeleita on otettu eteenpäin.Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset