tiistai 31. heinäkuuta 2018

Wishlist


Kun kummempaa ei ole jaksanut tehdä, niin olen käynyt läpi Yle Areenan antia. Palvelussa on tarjolla muun muassa saksalainen teinisarja Wishlist. 17-vuotiaat lukiolaiset käyvät koulua normaaleine kujeineen. Tunnollinen Mira pääsee letkeämpiin piireihin mukaan uuden kännykkäsovelluksen ansiosta. Hänelle lähetetään kutsu Wishlistiin, sovellukseen, joka täyttää kaikki toiveet, mikäli ensin täyttää sen antaman tehtävän.

Mira toivoo vaaleanpunaista elefanttia, ja vietyään roskikset sisäpihalta kadun puolelle sellainen pehmolelu ilmestyy hänen huoneeseensa. Kaikki tuntuu olevan hyvin ja järjestyksessä, kunnes yksi opettajista saa potkut Miran suorittaman tehtävän vuoksi.


Rikkaan perheen vesa Casper alkaa selvitellä Wishlistin taustaa, mutta mitään ei löydy. Paitsi epäilyttäviä onnettomuuksia ja omituisuuksia. Lopulta Casper kidnapataan ja yritetään murhata. Kaverukset päätyvät Puolaan Kaminskin rautatieasemalle ihmettelemään mistä on oikein kyse.

Noin vartin mittaisissa kymmenessä jaksossa ei vielä saada probleemia ratkottua. Jatkoa sarjalle seurannee. Lyhyestä mitastaan huolimatta sarja rönsyilee turhan paljon ja muutamassa jaksossa nuorisoelämän kuvaus vie tilan kokonaan juonenkehittelyltä. Vaihteeksi saksan kieltä oli mukava kuunnella, vaikka tarina eteni poukkoillen ja osoittelevan tiedostavasti.


* Wishlist. Yle AreenaEi kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset