perjantai 16. kesäkuuta 2017

Kansallislotto


Tänä vuonna mitä erilaisemmat tapahtumat ja esitykset ovat saaneet määritteen Suomen juhlavuosi tai Suomi 100. Esimerkiksi Veikkaus mainostaa ensi lauantain lottopottia Suomen juhlavuoden suurimmaksi. Suomi 100 -liitteen käyttäminen taitaa vaatia lupaa.

Kun loton sääntöjä viimeksi muutettiin, tuli numero 40 vuosien tauon jälkeen takaisin ruudukoihin. Muistatte varmaan mainoskampanjan.

Pelaava yleisö ei kuitenkaan ole ottanut uutta numeroa omakseen. Karjalaisessa julkaistiinkin Veikkauksen tiedote numerosta.

- Viime vuoden marraskuussa paluun ruudukkoon tehnyt 40 on itse valituissa riveissä selvästi vähiten pelattu numero alle prosentin osuudellaan (0,95 prosenttia). Vertailun vuoksi, eniten pelattua numeroa 9 rastitaan lapuille yli kolme kertaa useammin eli 3,24 prosenttia, Veikkaus kertoo Karjalaisen mukaan.

Eli Veikkauksen vinkki on, että kannattaisi pelata numeroa 40 jos haluaa saada päävoiton mahdollisimman harvan kanssa jaettuna. Siis jos 40 sattuu arvonnassa oikeaan riviin ja muut lottoajat eivät ole lukeneet tätä kehotusta.

Lottovoiton mahdollisuus yhdellä rivillä on 0,0000054 prosenttia. Jos haluaisi olla täysin varma voitosta, niin pitäisi pelata noin 18,6 miljoonaa riviä.Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset