torstai 3. elokuuta 2017

Tuntemattoman sotilaan rikkalapiosettiItsenäisyyspäivä ja Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas (Suomi 2017) lähestyy. Ensi-iltaan tulevan elokuvan rummutus on aloitettu lanseeraamalla oheistuotteita. Ensimmäisenä suurta huomiota herätti Sinituotteen kodinhoitotuotteet. Tiskiharjat, rikkalapiot, pyykkitelineet, silityslaudat ja kylpyhuonetuotteet ovat saaneet riemastuneen vastaanoton sosiaalisessa mediassa.

"Tällä Mannerheim olisi tiskannut" kommentoi Kasper Strömman facebookissa uuden tuotesarjan tiskiharjaa. Jussi Jalonen katsoi, että banaaliuden raja on ylitetty, jos myydään wc-harjoja Tuntemattomalla sotilaalla.

Somekuplassani kommentit ovat olleet pääasiassa riemastuneita. Meemien rakentelu on alkanut vahvasti.

Sinituotteella ollaan varmasti tyytyväisiä saavutettuun huomioon. Huomio kasvanee, kun tuotteita aletaan bongailla liikkeissä.


* Tuntematon sotilas -tuotteet


2 kommenttia:

Riku Riemu kirjoitti...

Erkylän kartanonherra Brotherus ei varmaan pitäisi tuon kaltaisesta leikin laskusta. Asento, ojennus, harja jalalle vie. Saatan kuvitella, miten elokuvan Lahtinen pohtii syvällisiä: "Kyllä sen jo länsimainenkin tiedemies on todennut, että Sinituotteella siivoaa parhaiten."

Reijo Valta kirjoitti...

Piti tarkistaa kuka tämä Erkylän kartanonherra on. Vanhojen autojen yhteydessä nimeen on kyllä törmännyt, mutta eipä tämä rahoituspuoli ole jäänyt mieleen.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset