sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Kesän tuotetuttavuuksia: Orka silikonikinnas


Kesäisin on enempi aikaa kierrellä kauppoja, katsella ja ihmetellä millaisia tuotteita ja innovaatioita on ihmisille arjen helpottamiseksi aikaan saatu. Hesarissa pääkirjoitussivulla kolumnoitiin siitä, miten miesten henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät innovaatiot ja keksinnöt jäävät suunnitelijoidensa pöydille. Kolumnistin mukaan muun muassa Leijonan kidassa oli miesten wc-käyntien helpottamiseen tarjolla lukuisa joukko uusia keksintöjä, mutta yksikään niistä ei bisnesenkeleitä kiinnostanut.

Naisten arjen ja olon helpottamiseen innovoidut tuotteet sen sijaan pääsevät huomattavasti helpommin valmistukseen. Kuten kuvan Orka -hanskat. Valmistajan mukaan hanskat kestävät lyhytaikaista kuumuutta, ovat vedenpitävät ja helpot ja hygieeniset puhdistaa. Voi pestä vaikka astianpesukoneessa.

Ranskalainen valmistaja Mastrad ei varmaankaan ole ajatellut millaisia mielleyhtymiä kintaan tuotemerkki Suomessa tuottaa.

Vaimoa kikatuttaa vieläkin.

Pohjoismaissa muutoinkaan tuotemerkki ei liene keittiötöihin liitettynä myynnin kannalta suotavia mielleyhtymiä tuottava. Jaksamiseen viittaaminen tuo yleensä mieleen väsymisen, raatamisen.

Koululaisen perussanakirjan mukaan:

ork|a -ade -at jaksaa, olla voimia

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minulle tuli kuvasta mieleen orca, miekkavalas, niinkin vahvasti että kuvittelen sen olleen se tarkoitettu mielleyhtymä.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset