sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

ABC:n Aku Ankat


S-ryhmän huoltoasemaketju (ehkä autoiluasema olisi parempi nimi, huoltoahan asemilta ei pääsääntöisesti saa lainkaan) ABC on jo useamman vuoden tehnyt yhteistyötä Aku Ankan kanssa. Aikaisempina vuosina kesäisin asemilla on ollut pahvisia Aku Ankka pahvihahmoja puhekuplineen ja jäätelöä on tarjoiltu Akun pään muotoisista pikareista.

Tänä kesänä ABC on julkaissut omia Aku Ankan erikoisnumeroita, joita myyjät jakavat lapsiasiakkaille. Lehtiä on ainakin kaksi erilaista, ne ovat 20-sivuisia ja kannen mukaan molemmat ABC! 10 vuotta! Erikoisnumero 2009. Toisen kannessa Aku on jäätelönmyyjänä ja toisessa hän on loikkaamassa puunrungon yli suoraan siilin päälle.

Erikoisnumeroista tullee jonkinlaisia keräilijöiden kiusoja. Antti Peltola on ehtinyt jo indeksoida lehdet INDUCKSiin (ABC1, ABC2), joten intomielisimmät ehtinevät hakea lehtensä kesän mittaan autoiluasemilta.

ABC-lehtien sisältö on poimittu aikaisemmin julkaistuista Aku Ankka ja Aku Ankka Ekstra -lehdistä vuosilta 2003-2007. Sisällöt ovat perustavaraa, josta ei suuremmin mikään ylitse nouse.

Tyytyväisinä lapset kuitenkin lehdet lukivat ruokailunsa ohessa.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset