maanantai 2. heinäkuuta 2012

Maailman ufopäiväTänään vietetään maailman ufopäivää. Eilen on Yhdysvaltain Roswellissa päättynyt nelipäiväinen ufokonferenssi, jossa on alustettu ja keskusteltu tunnistamattomista lentävistä esineistä ja maan ulkopuolisesta elämästä. Tänään ufopäivävä on siis tarkoitus tiirailla taivaalle ja tehdä havaintoja.

Heinäkuun toinen päivä on valikoitunut vuonna 1947 Roswellissa tehdyn havainnon perusteella. Yhdysvaltain armeija on ikävämielisesti väittänyt, että silloin lentänyt esine ei ollut tunnistamaton. Että säähavaintopallo se oli. Vastakkaista näkökantaa puolustavat ovat vedonneet muun muassa tuoreeltaan julkaistuihin sanomalehtiin ja nimettöminä pysyviin Yhdysvaltain armeijan upseereihin.

Paranormaalien ilmiöiden asiantuntijoiden mukaan tietojen saaminen maapallon ulkopuolisesta älykkäästä elämästä on viime vuosikymmeninä helpottunut huomattavasti. Ne älykkäät ovat jo maassa, ja he yrittävät tehdä itseään tykö pikku hiljaa joukkoviestimien eli median kautta.

Esimerkiksi tv-sarjat ovat mitä mainiointa havaintomateriaalia siitä, mihin meitä yritetään ajatuksellisesti sopeuttaa. Viime viikolla päättyneet Salaisten kansioiden uusinnat ovatkin tarjonneet paljon tietoa harrastajille missä ollaan menossa.

Eli jos ei tänään kelit suosi taivaankannen tarkkailua, niin avatkaa televisio. Senkin kautta voi saada kuulumisia ufomaailmasta.


* World UFO Day


3 kommenttia:

Riku Riemu kirjoitti...

Ufot keskuudessamme ovat totta, vihamielisiäkin valitettavasti ovat. Joka päivä niitä uutisissa näen, kaikista tunnistamistani en vielä ole ihan varma.

Naapurin äijää tarkkailen, seuraan innokkasti lisätodisteita.

Kari Hintsala kirjoitti...

Mites se sanonta menikään: havaintoja paljon, todisteita ei yhtään.

Reijo Valta kirjoitti...

Näiden paratieteiden kanssa on nopeasti hukassa. Välillä yleiset tieteen tekemisen vaatimukset ovat paratieteilijöidenkin mielestä asiallisia, mutta yleensä käy kuitenkin niin, että ilkeämieliset akatemiset tieteilijät eivät heidän keräämiään "todisteita" suostu hyväksymään.

Illalla selailin Rauni-Leena Luukasen Kuolemaa ei ole teosta 1980-luvun alusta. Automaattikirjoituksella oli sen tietoaines hankittu.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset