tiistai 12. huhtikuuta 2016

The Sun: oppositiojohtaja Corbyn lukee sanomalehtiä!


Briteissä pääministeri David Cameron on ollut vaikeuksissa Panaman papereiden kanssa. Ne paljastivat pääministerin edesmenneellä isällä olleen pöytälaatikkofirman. Cameronin esikunta kiisti neljä päivää pääministerillä olevan mitään tekemistä asian kanssa, kunnes asia oli pakko tunnustaa. David Cameronille oli siirtynyt ainakin osa firmaa perintönä ja hän oli hyötynyt siitä rahallisesti.

Kun Suomessa Nordea olisi ollut täydellistä iltalehtien lööppikamaa, toinen niistä nostikin etusivulle kansalaisten Kelalta huijaamat rahat.

Briteissä johtava keltainen lehti The Sun uutisoi näyttävästi, että oppositiojohtaja Jeremy Corbyn käyttää valtion rahoja kommunistilehti Morning Stariin! Corbynin toivomuksesta hänen toimistoonsa toimitetaan joka päivä lehden numeroita ja The Sunin tietojen mukaan tähän menee punta päivässä!

Corbynin toimistossa käyneeltä nimettömältä ilmiantajalta The Sun on saanut tietoonsa, että Morning Star lehtiä on joka puolella huoneistoa. Jutun sävy on sellainen, että lukija alkaa pohtia eikö Corbynille riitä joskus taannoin hankittu yksi kappale lehteä.

Siitä The Sun ei kerro, mikä on lehtitilauksen idea ja miksi jotkut haluavat lukea useampia lehtiä saman päivän aikana. The Sun ei myöskään kerro paljonko Corbynin toimisto käyttää The Sunin numeroiden hankkimiseen.

Mitä väliä niillä. Morning Star piti 1970-luvulla Neuvostoliittoa hyvänä esimerkkinä briteillekin!


Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset