perjantai 7. syyskuuta 2012

Jyväskylän runous


Pikaisesti Jyväskylässä poiketessa ehdin huomata, että Vapauden- ja Vaasankatujen kulmaukseen tulevat uudet kerrostalot on nimetty. Yksi entisen koulun tontille tulevista taloista on nimetty Runoudeksi, ja sitä hallinnoimaan on perustettu Asunto Oy Jyväskylän Runous. Vaasankadun varrella olleessa kyltissä tulevaa taloa mainostettiin juhannusöiseen rakkauteen viittaavalla runolla.

"Jyväskylän runokoulukunnan" kanssa rakennuttajalla ei liene mitään yhteyksiä, ainakin mainostauluun valitun runon tyylin perusteella. Rakennuttajan lakiasiantuntijat sen sijaan saattavat runollisuudellaan tietää runokoulukunnasta jotakin. Kaupparekisteri-ilmoitukseen on kirjoitettu näin:  

Yhtiön toimialana on omistaa ja hallita n. 2150/10800 suuruista määräosaa kiinteistöstä (liite 1), joka sijaitsee Jyväskylän kaupungin 1. kaupunginosan korttelissa 72 tontilla nro 1 (179-1-72-1) sekä omistaa ja hallita tontilla olevaa asuinrakennusta, jonka huoneistojen yhteenlasketusta lattiapinta-alasta enin osa on varattu osakkeenomistajille asuinhuoneistoiksi.

Ahkerasti näytettiin Jyväskylän keskustassa rakennettavan ja remontoitavan. Kunnallistalo/Kaupungintalo oli saanut remonttiverhon ylleen ja vanhoja rakennuspiirustuksia työmaa-aitaansa.
Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset