torstai 14. kesäkuuta 2018

Jalkapallon MM-kisat


Jalkapallon MM-kisat alkavat tänään klo 18.00 Suomen aikaa Venäjällä. Ensimmäisessä ottelussa isäntämaa ottaa mittaa Saudi-Arabiasta Lužnikin urheilupalatsissa Moskovassa. Loppuottelu on luvassa samassa paikassa 15. heinäkuuta. Monta ottelua on luvassa ennen kuin maailmanmestari on selvillä.

Olympialaisten ohella jalkapallon mestaruuskisat ovat sellaiset urheilukarkelot, jotka on tavattu ottaa huomioon Aku Ankan taskukirjassa. Venäjän kisat eivät tee poikkeusta. Tuoreimman taskarin nimenä on Torjuntavoitto. Kansikuvasta huolimatta tällä kertaa Aku ei ole mukana Ankkalinnan joukkueessa pelaajana, vaan tähtihyökkääjä Julle Pallonpohkeen koiran Popsi henkilökohtaisena hoitajana.

Kommelluksitta reissu ei mene. Pallonpohje on menettänyt maalivireensä, mutta onneksi Aku ja Popsi saavat alavireisyyden päättymään.

Takavuosien tapaan kokonaisia urheilukisoille omistettuja taskareita ei enää ole vuosiin julkaistu. Torjuntavoitossakin vain avaustarina on MM-kisoista, muuten jutut ovat Ankkalinnan tavallista elämää erilaisine haasteineen.Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset