tiistai 12. kesäkuuta 2018

Kepukaveruus


Eilen posteljooni toi Suomenmaan puoluekokous-ekstran. Ilmeisesti lehti on lähetetty kaikille Suomen Keskustan jäsenille. Meille lehti tuli kymmenen vuotta sitten edesmenneen mummon nimellä.

Mummo oli maatilan emäntä keskustan paikallisen naisosaston jäsen. Luultavimmin hän oli liittynyt siihen vielä Maalaisliiton aikaan. Eittämättä puolueen kannattaminen ja äänestäminen paransi maatilan emäntien asemaa ja toimeentuloa.

Suomenmaa oli lähetetty mummon maatilan postiosoitteeseen. Taitaa olla yli kolmekymmentä vuotta kun hän on viimeksi asunut ja työskennellyt siellä. Tilan nykyinen emäntä on samaa sukupolven kanssani.

Maaseudun posti osaa, nykyisin pienellä viiveellä, toimittaa postia oikeille ihmisille vaikka osoitteet muuttuisivatkin. Nyt tuli viivästystä sen verran, ettei lehti tullut ennen puoluekokousta niin kuin lähettäjän tarkoitus oli.

Keskustan jäsenyys on kestävää. Näinä puolueuskollisten katoavina aikoina ei hellitetä toisiin hiippakuntiinkaan siirtyneistä kovin helpolla.Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset