lauantai 30. elokuuta 2008

Fry


Stephen Fryn loistavia roolisuorituksia Jeevesinä on saatu seurata taasen kerran. Sarja kestää ja kestää, ei sitä saata olla katsomatta vaikka ties monettako kertaa se tulee. Hiljan olemme saaneet seurata miten Fry Peter Kingdomina on suojellut sukulaisiaan ja Hugh Laurien kanssa vetänyt sketsisarjaa. Hugh Lauriehan oli myös Bertie Wooster.

Illalla Fry ilmaantui ruutuun jälleen, täysin odottamattomassa paikassa.

Bonesissa Seeley Boothilla ja Temperance Brennanilla oli suhdeongelmia. Työsuhdeongelmia. Paino sanalla työ, kaiken tieteellisyyden nimissä. Etsivä Booth patisti luurankojen tunnistaja antropologinsa terapeutilleen, koska yhteistyö ei sujunut.

Ja terapeutti on Stephen Fry.

Terapeuttitohtori Gordon Wyatt esiintyy IMDB:n mukaan kolmessa Bonesin jaksossa. Eilen esitetty jakso Pappi hautausmaalla oli niistä viimeinen.

En tiedä miten Fry Gordon Wyattin roolissa on aikaisemmin suoriutunut, mutta tässä jaksossa hän tekee sen mitä pitää. Boothin ja Brennanin suhde on lähentynyt liikaa ja FBI:n (ja tv-sarjan tulevaisuuden) kannalta jonkun pitää sanoa se ääneen.

Samalla terapian ja terapeuttien rooli esitetään kauniisti, joskin lopun tarkoitushakuisuuden ilmapiiri vie siltä ilmaa. Mutta se oli välttämätön tv-sarjan jatkumiselle.

Jännite. Sitä pitää olla.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset