lauantai 30. toukokuuta 2015

Paluu tulevaisuuteen, vuoteen 2015


Eilen televisiossa esitettiin jälleen kerran Paluu tulevaisuuteen II (Yhdysvallat 1989). Maininnan arvoiseksi esittämisen tekee se, että filmin tulevaisuus on vuosi 2015.

Marty McFly ja Doc Brown yrittävät järjestellä asioiden kulkua parhain päin. Soppahan siitä syntyi, joka piti korjata. 1980-luvun lopun uskottava vuosi 2015 ei oikein vastaa nykytodellisuutta. Rullalaudat korvaavia leijulautoja ei ole vieläkään keksitty ja lentäviä autojakaan ei kaupungilla näe.

Elokuvan tapaan poliisivaltion suuntaan on kyllä siirrytty. Tosin asianajajien käyttöä ei ole ainakaan vielä kokonaan kielletty vaikka nopeutettuihin oikeusistuntoihin on pyritty.

Elokuvassa tulevaisuuteen matkaavat tulevat Kalifornian Hill Valleyhin 21. lokakuuta kello 4.00 paikallista aikaa. Facebookiin on tehty lukuisia tapahtumasivuja juuri tuolle ajankohdalle. Ihmisiä kutsutaan seuraamaan miten Doc Brownin aikakoneauto ilmestyy nykyaikaan.

Varmaankin Hill Valleyssä kuvauspaikalla pidetään jonkinmoiset kekkerit ja/tai fanitapaaminen. Saattavatpa näyttelijät  Michael J. Fox  ja Christopher Lloyd ilmestyä paikalle.


1 kommentti:

Reijo Valta kirjoitti...

Suomessakin näköjään vietetään päivää, Helsingissä, elokuvateatteri Orionissa.

Paluu tulevaisuuteen -päivä

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset