torstai 15. syyskuuta 2011

Tuomas Kyrö juo


vettä.

Eilen Tuomas Kyrö oli Oulussa kahdessakin paikassa puhumassa kirjallisesta työstään, Suomalaisessa kirjakaupassa ja Vanhassa palokunnassa. Jälkimmäinen on kapakka, jossa paneelikeskustelu repesi heti alkuunsa. Antti Leikkaan ja Lauri Ahtisen kanssa Kyrön keskustelu virittyi, ja ajoittaisista vakavuusyrityksistä huolimatta repesi huumorin puolelle.

Suomalaisessa kirjakaupassa juttu pysyi asiallisen puolella. Suurin syvällisyyksiin ei päästy, mutta haastattelija piti homman hanskassaan. Kuten kirjakauppaan sopi, tulevat uutuudet tulivat esitellyiksi.

Helsingin kirjamessuille ilmestyy Pukin paha päivä, Kyrön veljen Antti Kyrön kuvittama lastenkirja. Mielensäpahoittajalle tulee jatkoa, ennen äitienpäivää ilmestyy Ruskeaa kastiketta, jossa monipuolisin materiaalein, mm. reseptein, kuvin ja essein, asia etenee.

Puhuttiin myös aamukasteesta, peniksen muotoisista lumiveistoksista ja kolumnistien miljoonatuloista. Ravintolatiloissa siis.* * *

Tuomas Kyrö on kirjoittanut kirjeitä Yhteiskuntapolitiikka-lehteen. Lehti on parin numeron viiveellä luettavissa netissäkin, listattakoon tähän luettavissa olevat (kaikki pdfiä):

* Kirje ampujalle. YP 1/2010.
* Kirje SDP:lle. YP 2/2010.
* Kirje kuluttajalle. YP 3/2010.
* Kirje hyvinvoijalle. YP 4/2010.
* Kirje tiedon sähköistäjälle. YP 5/2010.
* Kirje jumalalle. YP 6/2010.
* Kirje ilmastolle. YP 1/2011.

2 kommenttia:

Amusa Kulttuuritori kirjoitti...

Hei Reijo,

Amusa Kulttuuritori julkaisee nyt blogisi RSS-syötettä Foorumi-sivullaan: http://www.amusa.fi/fin/foorumi/

Jos toivot, että syötettäsi ei uudelleen julkaista, niin pyydämme että ilmoitat meille asiasta.

Ystävällisin terveisin,
Amusa Kulttuuritori

Reijo Valta kirjoitti...

Kiva kuulla, toki saa julkaista.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset