torstai 19. tammikuuta 2012

Pankkialalla vaikeuksia rekrytoida henkilökuntaa


I would like to take this time to welcome you to our hiring process 
and give you a brief synopsis of the position's benefits and requirements.

If you are taking a career break, are on a maternity leave,
recently retired or simply looking for some part-time job, this position is for you.

Occupation: Flexible schedule 1 to 3 hours per day. We can guarantee a minimum 20 hrs/week occupation
Salary: Starting salary is 3000 EUR per month plus commission.


Finanssi- ja eurokriisit ovat tainneet ryvettää täysin pankkialan. Eurooppalaisilla pankeilla näyttäisi olevan jo vaikeuksia rekrytoida henkilökuntaa, alan palkat ja vuosibonukset ovat ilmeisesti riittämätön houkutin finanssisektorille hakeutumiseen.

Tämä siitä päätellen, että yksin eilen molempiin sähköpostilaatikkoihini tuli kymmeniä pyyntöjä tulla edes osa-aikaiseksi työntekijäksi Bank Europiin. Darlene lähetti identtisiä viestejä useaan kertaan, kai varmistaakseen, että varmasti kiinnostuisin.

Pyyntönä oli, että tunnista kolmeen päivässä jaksaisi paikalla konttorissa, tästä korvauksena kolme tonnia kuussa. Jos tekisi töitäkin, niin niistä maksettaisiin erillinen palkkio. Jos raha kiinnostaisi, niin kaksikymmentä tuntia viikossa vähintään saisi olla.

Tiedä sitten.

Illalla televisiossa Sauli Niinistö kertoi, että hän on aloittanut kampanjan ahneutta vastaan. Miljonäärikavereidensa kanssa hänellä oli asiasta jo ollut puhetta, ja kaikki olivat olleet samaa mieltä. Onhan se aivan törkeätä, kun kahvikupillisesta huoltoaseman baarissa joutuu kaksi euroa maksamaan. Ennen kupin sai markalla, nyt siis melkein viisitoista mummonmarkkaa! Ihme ahneus on suomalaisiin iskenyt.

Ehkä on parempi pidättäytyä työtarjouksesta. Iskee vielä sellainen ahneus minuunkin. Katsoisivat sitten Teboilin baarin nuoret kassaneidit vinoon, että taas tuolta tulee se kahvin hinnasta valittaja. Eivät enää hymyilisi ja ystävällisesti palvelisi niin kuin nyt.2 kommenttia:

Riku Riemu kirjoitti...

Sauli on jo mitälie kuusi vuotta, tai enemmän, ollut aktiivisesti hyvän puolella, pahuutta vastaan. Hyvä saa palkkansa!

Tebuaalin tai abcin myyjättäriin täytyy suhtautua ystävällisesti, muuten joutuu helposti sieltä ulos; valtateille tai vallan vallattomille teille!

Reijo Valta kirjoitti...

Kiltisti olen. Flunssa estää suuremmat riehumiset.

Kiltisti olen baarissakin. Voi vielä käydä kuin Fingerporissa: hyvännäköinen nainen pyytää ulos.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset