torstai 11. huhtikuuta 2013

Hesarin blogikilpailuHelsingin Sanomien Kuukausiliite julkisti Suomen paras blogi -kilpailun. Tässä vaiheessa toimitus pyytää ehdotuksia hyvistä blogeista, ja erinäisten vaiheiden jälkeen paras palkitaan tammikuussa 2014.

Suomenruotsalaiset ovat jo pidempään palkinneet parhaita blogejaan ja gaalojakin viettäneet. Koko Suomen blogeja ei ole laajassa mitassa koetettu rankata. Muutamia yrityksiä on ollut, mutta ne ovat kaatuneet ilmoittamisen kynnysrahoihin tai suppeaan osallistumiseen. Suomenruotsalaisten blogien palkitsemisen taustalla on ollut Yleisradio, joka on tuonut uskottavuutta kisaan.

Blogeilla, varsinkin muoti-, on taloudellistakin merkitystä. Sen tiimoilta Cision on listannut jo viitisen vuotta kuukausittain eri alojen blogien top 10 -listoja. Viimeksi on rankattu juuri muotiblogit, helmikuussa ilmastoblogit ja tammikuussa ruokablogit.

Parhaat historiablogit rankattiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Palkinnon jakoivat Agricola -historiaverkko, Historiska föreningen i Finland ja Suomen Historiallinen seura.

Kuukausiliitteen jutun perusteella ensimmäinen lista hyvistä blogeista julkaistaan toukokuun numerossa. Silloin ehkä kerrotaan käytännön järjestelyistäkin enemmän.

Ehdotukset ensimmäiselle listalle voi lähettää osoitteeseen kuukausiliite@hs.fi. Aiheeksi viestiin "blogikilpailu".


Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset