maanantai 22. huhtikuuta 2013

Tami Ipsum -generaattori[Anders Rexin Tami Ipsum-generaattori]


Aamun kuntokoulu ohi, raskaalta tuntui; eilinen ja.-tappio painoi; never, ever GIVE UP my friend!!! Saako Mårts jatkaa???- ihmettelen jos ei tule vaihdoksia!! Nyt formulaa ; huipputiimi maikkarilla; Oskari, Eki, Mika, Timo-SIMPLY GREAT!! Hieno kiekkoilta; kaksi hyvin valmistettua joukkuetta; Rämö häikäisevä ja 1-3!! Vapaa sunnuntai näkyi suoritusten laadussa-parani loppua kohti!! TUTO IS BACK!!! Maikkarilla suvereeni juontaja Late Karhuvaara oli liekeissä-taas kerran; Oskari Saaren haastattelu alkavasta formulakaudesta oli nappisuoritus!!

Seuraavat 21 kuukautta??- Mika Saukkosen (MTV3) sanoin: "Seuratkaapa sitä". Tänään keikka Helsingin Kauppakorkealla; "tulevaisuuden toivot" asiakkaina- "det blir spännande" sanoisivat Foppa ja Sundin!!Sitä ennen Turun Logomoon avaamaan Nyrkkeilykisat; minusta meidän urheiluihmisten on TSEMPATTAVA toinen toisiamme yli lajirajojen ja sen aion TAAS KERRAN tehdä!! Mutta no hätä , lomallahan tässä ollaan. Simply great- keep rocking jatkossakin!!Saku Tuominen heitti komplimentin suorassa lähetyksessä joten tässä Sakulle rannesyöttö takaisin: Saku oli aikoinaan valtakunnan lahjakkaimpia kiekkojunnuja (Kiekko-Espoo); valitsi mediabusineksen; media voitti ,jääkiekko hävisi, mutta intohimo peliin tallella-CHAPEAU SAKU!!!

aamujää 10.30; luonas Legenda klubilla 12.30, bussi Heinolaan 13.00. Nyt kylpylään, sitten huippudinner (Japanese Restaurant) ja illalla eurooppalaista huippufutista kaikilta kanavilta!! Aamulla Anskun tavarat Turusta peräkärryyn; Mondeo kiitää kohti stadia; tavarat Anskun kämpille; sieltä ylimääräiset kellaritilaan , joka sijaitsee Munkassa ja kun rundi on tehty (toivottavasti ) puoleen päivään mennessä; meeting Helsingin keskustassa (koulutusasiakas), käynti kiekkoliitossa ystävä Pentti Lindegrenin (Lion # 205) toimistossa , jossa suunnittelemme MM kisojen yksityiskohtia; olen Pentille kertonut, että olen AINA käytettävissä kun liitto tarvitsee; Pentti vetää Finnish Hockey Poolia; tärkeätä palaa maajoukkueen toiminnassa; siellä yritysmaailman kiekkohenkiset "LEIJONAT" kohtaavat ja siten tukevat pelimme kehitystä!!

"Style is never out of fashion". Maikkarilla suvereeni juontaja Late Karhuvaara oli liekeissä-taas kerran; Oskari Saaren haastattelu alkavasta formulakaudesta oli nappisuoritus!! Illaksi kotiin legendaariseen "Finnair slogan" tyyliin!! "Det blir spännande" sanoisi ruotsin "Aurinkokuningas", ystäväni Niklas Wikegård!! Kevyeltä tuntui; kondis nousee- SIMPLY GREAT!!! Päivä omistettu esikoisen muutolle!! Kevyeltä tuntui, nyt päivän businesten kimppuun!!

Kuntokoulu ohi, fillari sai kyytiä 45 min (115-125) 100 vatsaa, 50 rinnallevetoa- "slow and steady-gets You ready"-niin se menee!!Eilen hikinen maratontappio, feed back veljille pelin jälkeen: "Peli ei ole oikeudenmukaista-se on PELI", nyt katse eteenpäin =game 2; 15.30 kevyt harjoitus + pelin purku-Aittolan videotykki + Aurinkokuninkaan verbaliikka= kova combination!! Nyt kylpylään, huippudinner mme:n kanssa ja early to bed, koska aamulla vielä 9 reikää peliä, kamojen pakkaus ja sitten home, sweet home!!

Jommastakummasta ON KYSYMYS!! "Can You make it one more time my friend"?, kysyy selftalk ja vastaus saadaan seuraavan synttärin yhteydessä 26.05.2013!! Iltapäivällä luonas hienon TUTO partneri Janne Ollilan kanssa, kiitoskirjeet yhteistyökumppaneiille lähtee vielä tänään!! Nyt tiedän mitä Ruissalon harjoituksissa treenataan PRO Ari Mäen johdolla!! SISKOT ja VELJET! Peliseurana hieno svedupari, Tommy & Gunilla Tukholmasta; hienoa peliseuraa, 20 vuotta peliä Tukholman ja myös Maariahaminan (Kastelholm) kentällä, pyysimme Tuun Ruissalon, meidän rakkaalle kotikentälle JT, AG champion 1977; team captain 1980-82, jotta näkevät mikä on HUIPPUKENTTÄ!!

Niissä palavereissa selviää UUDEN TUTON suunta tulevaisuudessa;siitä on helppo tehdä omat johtopäätökset ja jatkosuunnitelmat. "Det blir intressant" sanoisi Börje Salming;12.00 luonas Matti Aarnion ja Kai Ortion kanssa; kauden yhteenveto hienon yhteistyökumppanin ja coaching partnerin kanssa!! Sauna, kylmä suihku-ready to go!!! Ympäristö reagoi; saat pelikavereiden, valmentajan, hallituksen , kannattajien etc.. Keep up the good work!!Tässä hengessä kaikille taistelijoille ja upeille daameille have a great week; kitisijät lukekaa lehdet tarkkaan, Pohjois-Korean liiderit jo on uho päällä, joten pikkuhiljaa KITISIJÖILLEKIN kirkastuu: "There is no paradise"; joten koettakaa kestää ja jos pinna on lujilla-menkää lähimetsään ja huutakaa 30 min suoraa huutoa-se helpottaa-luulisin!! Br JT, Lion # 79[Anders Rexin Tami Ipsum-generaattori]

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Lois-ta-vaa!
Lisää txt-generaattoreita!!

- peteer

Nimetön kirjoitti...

Loistavaa.
Lisää txt-generaattoreita!!

Reijo Valta kirjoitti...

Osa näistä on todella mainioita. Kun on jaksettu paneutua sisältöönkin.

Niin kuin tämä Tami.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset