keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

500 000


Eilen näillä sivuilla oleva Googlen laskuri pyörähti yli puolen miljoonan. Heinäkuusta 2010 lähtien näitä blogikirjoituksia oli katsottu ja luettu viisisataatuhatta kertaa. Syksyllä 2007 sivuille laittamani Sitemeterin laskuri osoittaa tätä kirjoitettaessa lukua 663 899. Tosin tämä laskuri oli vuoden 2013 ajan toimimaton, koska loppuvuodesta 2012 niin moni halusi lukea merkillisestä toisen maailmansodan aikaisesta Nazisin taistelusta.

Kiitos kaikille lukijoille ja kävijöille.

Blogia aloittaessa luin ohjeen, jonka mukaan ensimmäiset puoli vuotta pitäisi olla kokonaan seuraamatta kävijälukumääriä. Ohje oli hyvä, blogikirjoittaminen sai itsestä lähtevän luontevan suunnan enkä alkanut kirjoittamaan oletetuille, kuvitelluille lukijoille. Laskurien numerot kun eivät kerro lukijoiden laadusta ja mielenkiinnonkohteista oikeastaan mitään. Itse haluan tulla yllätetyksi, ja niin varmaan monet muutkin.

Koetan jatkaa samalla linjalla.


2 kommenttia:

Marmustoi kirjoitti...

Onneksi olkoon, mahtavat lukijamäärät on blogisi tosiaan saanut! Ja aiheesta kyllä. Minusta on nimenomaan erityisen mukavaa lukea ja seurata blogeja, jotka ovat omannäköisiä, informatiivisia ja yllättäviä. Monipuolinen ja kiinnostava blogi, kiitos siitä!

Reijo Valta kirjoitti...

Kiitokset!

Mietin tähän kirjoitusta lukusymboliikasta, mutta 500 000 on niin suuri ettei siihen ole tarttunut mitään erityistä uskomusta. Eivät keskiaikaiset, tai myöhemmätkään munkit ole ajatuksiaan näin suuriin lukuihin uhranneet.LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset