tiistai 19. lokakuuta 2010

Homo-Jarista netti-ilmiö!


Uusisuomi.fi-sivustolle puheenvuoroja kirjoittavan kirjailija Jari Tervon Homoilta-aiheisesta kannanotosta on tullut netti-ilmiö, kirjoittaa Uusisuomi.fi eilisessä uutisessaan. Jari Tervon railakkaat homomielipiteet ovat saaneet kuhinaa aikaiseksi sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Facebookissa kirjoituksesta on tykätty yli 36 000 kertaa.

Uusisuomi.fin mukaan suosituimmaksi paikaksi keskustella homoista on tullut Uusisuomi.fin Puheenvuoroja-palvelu. TNS Gallupin tilastojen mukaan viime viikolla Uusisuomi.fissä vieraili lähes miljoona homoista kiinnostunutta ja keskimäärin he latasivat hieman yli kaksi sivua.

Samaisen TNS Gallupin mukaan homoista kiinnostuneet katselivat sivuja keskimäärin 7 minuuttia ja 19 sekuntia. Uusisuomi.fin mukaan keskimääräinen aika on uusi ennätys. Heteroidenhan vitsaillaan tulevan keskimäärin kolmessa minuutissa.

Yksittäisistä sivuista suosituin Uusisuomi.fin mukaan oli Jari Tervon "Homoilta ja ihmisoikeudet". Homo-Jarin sivulle kommentteja on kertynyt yli 1 705 ja facebook-tykkäämisten määrä on Suomen ennätystasoa, ainakin jos on uskominen Uusisuomi.fin lukemaa Markkinointi&Mainonta -lehden verkkosivua.

Uusisuomi.fin objektiivisesti uutismaailmaa seuraava toimitus iloitsee Uusisuomi.fin puolesta ja nimeää Homo-Jarin netti-ilmiöksi. -- Viime viikolla olimme suositumpi kuin IRC-Galleria, Nelonen ja Kaksplus!


* Homo-Jarin puheenvuoron voi kuunnella Yle areenasta 15.12.2010 saakka.

2 kommenttia:

Riku Riemu kirjoitti...

Yleisön vuoksi kirjoitetaan useimmiten, kai. - Sellaisia yleistä makua myötäileviä, muka kriittisiä näkemyksiä.

Tervo sen osaa, ei jätä yhtään mahdollisuutta koko kansan Jariksi väliin.

Koko kansan Jari Tervo.

Reijo Valta kirjoitti...

Isänmaan asiallahan Tervo kertoo televisiossa useampaan kertaan viikossa olevansa, ja onkin.

Tällainen määrällisellä mitattavuudella kehuskelu ihmetyttää, pitäisiköhän iltapäivälehtien laittaa toimittajansa tarkkailemaan lukijoitaan esim. kahvibaareihin?

"Ilta=Sanomia luetaan kahvin ja pullan loppumisen jälkeen kymmenen sekuntia pidempään kuin Iltalehteä!"

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset