maanantai 22. elokuuta 2011

Oulun henkiset mestarit


Eilen päättyivät Muusajuhlat, sanataidefestivaalien viimeisen päivän ohjelmistoon kuuluivat perinteisesti henkisten lajien mestaruuskisat. Tällä kertaa etsittiin Oulun henkistä mestaria, kisaan oli mukaan uskaltautunut kolme osaanottajaa, Jukka, Lauri ja Jaakko. Etunimiä kummemmin ei kilpailijoita esitelty.

Henkisten lajien kisoissa on kolme lajia, telekinesia, telepatia ja teleportaatio. Kisan päävirkailija Paavo J. Heinonen kertoi yhdistelmää kutsuttavan joskus myös teletriatloniksi.

Kustakin osasuorituksesta sai suoritus- ja tyylipisteitä. Suorituspisteitä oli mahdollisuus saada maksimissaan kolmekymmentä ja tyylipisteitä kymmenen.

Tänäkään vuonna ei yhtään suorituspistettä jaettu. Yksikään kilpailija ei saanut telekinesialla runokirjoja siirrettyä, ei onnistunut lukemaan apuvirkailija Kari Miettusen ajattelemaa runosäettä tai siirtymään paikasta toiseen teleportaatiolla.

Tyylipisteitä sen sijaan jaettiin, ja mestaruus ratkesi niiden perusteella.

Blogin kirjoittaja toimi yhtenä kolmesta tyylipisteiden jakajista, joten kuvituksena kisoista on tarjota ainoastaan mitalistien yhteiskuva. Keskellä voittaja.

Kisasuorituksista tullee videokooste Oulun juhlaviikkojen sivuille.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset