tiistai 25. lokakuuta 2011

Kate Perry 27 vuotta

Yhdysvaltalainen poptähti Kate Perry täyttää tänään 27 vuotta. Pari vuotta sitten huipulla olleen laulajan ura on edennyt niin, että legendaariksi muodostunut 27 vuoden ikä tuskin on fataali hänen elämänsä kannalta.

Saksalaisten tarkkojen tilastojen mukaan viimeisin 27-vuotiaana kuolleiden kerhoon liittynyt on brittiläinen jazztrumpetisti Richard Turner, joka hukkui elokuussa. Heinäkuussa kuollut 27-vuotias Amy Winehouse onkin tunnettu tapaus.

"Alkuperäisiä" 1960- ja 1970-lukujen taitteessa kuolleita 27-vuotiaita tähtiä ajatellessa Perryllä saattaisi pientä huolta olla. Jimi Hendrixin ja Jim Morrisonin ura oli alakierteessä kuoleman tullessa. Perrynkin taitaa olla, ainakin sen perusteella, että Google vinkkaa hakulaatikon Katella Uptoniin, Middletoniin, Mossiin ja Winslettiin. Ei Perryyn. Suomenkielisen Wikipedian Kate Perry artikkeliin ei ole uran viimeisimpiä käänteitä kirjattu lainkaan, uusimmista sinkuista ei ole omia artikkeleitaan lainkaan kirjoitettu.

Kate Perry onkin hittilistoja useammin viime aikoina esiintynyt elokuvissa. Tuoreessa Smurffit-elokuvassa hän oli Smurffiinan ääni. (nämä elokuvan siniset pienet hahmot saavat olla ihan rauhassa smurffeja, en strumffaa asiasta)

Pitkää ikää toivotan Perrylle. Ja faktaosioksi loppuun totean, että horoskooppimerkiltään Kate on skorpioni.
Ylin kuva: Manfred Werner/Wikimedia Commons

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Google-indeksin perusteella ei ehkä tässä tapauksessa kannata kovin rohkeita johtopäätöksiä uran suosiosta vetää, varsinkin jos hakee "väärällä" nimellä. Se etunimi on meinaan Katy eikä Kate.

Reijo Valta kirjoitti...

Tämän oli tarkoitus olla sellainen ovela kirjoitus smurffeista, tai strumffeista kuten mieluimmin sanon. Kirjoittaa niinku kokonaan toisesta asiasta vaikka pintana on niinku joku toinen.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset