tiistai 2. kesäkuuta 2009

Heijastuksia Letkunpuistossa



Aurinko sai Letkunpuiston ja Kaupunginojan pinnat loistamaan ja toistamaan ympäristöään. Olkoot nämä kuvat hetkisen hyväksijättö Oululle.

Kesälomailun vuoksi lopetin Keittiön ikkunasta näkyvä lehmus -blogin. Tilalle perustin uuden Tänään puoliltapäivin kerronta-alustan, jonka avulla voitte seurata missä päin maata milloinkin kuljeskelen.



3 kommenttia:

Demetrius kirjoitti...

Voi ei! Näin katosi elämästästä stabiilius ja pysyvyys. Nyt saa joka päivä pelätä sydän sykkyrällään lehmuksen puolesta, jos vaikka ilkeät puistotädit kaatavat sen ilman että kukaan huomaa.

peteer kirjoitti...

Hieno se lehmus-dokumentaatiokin oli.

Onnea uudelle kertomukselle. Hyvä idea!

(En perusta "Tänään puoliltaöin" -blogia, koska se olisi puolestaan täysin ennalta-arvattava, ja täysin samanlaisena toistuva.)

Reijo Valta kirjoitti...

Hyvin useahkosti kuulee, miten kannetaan huolta metsien puista. Järjestöjä ja tieteellisiä, ja ainakin puolitieteellisinä esiintyviä aktivistiryhmiä on metsien puiden puolesta. Harvempi kaupunkien puista huolta kantaa ja kyselee, että jos kukaan ei näe, kun puisto-osasto kaataa puun, niin kuuluuko sen kaatumisesta ääni?

* * *

Katsotaan miten puolipäiväisyys kehittyy. Heinäkuun lopulla se saattaa muuttua yksitoikkoiseksi ja ennalta-arvattavaksi.

Mutta ehkä siihen sitten tulisi jännitysmomentti. Poistuuko tuo mies koskaan kotoaan koneensa ääreltä?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset