tiistai 16. maaliskuuta 2010

Ikuinen Perselukko


Kohelon Pauli pelkää Ristijärven ala-asteen jumppasalissa pidettävällä joogatunnilla, että hän joutuisi perselukkoon. Jalat jäisivät solmuun raskaahkon ruumiin alle, ja ainoa Tietoisuus, jonka tilassa voisi saavuttaa olisi vitutus, tuo länsimaiden kulkutauti.

Perselukkoa enemmän Koheloa pelottaa Ikuinen Perselukko. Tietoisuuden Tiellä (Kohelo kirjoittaa tien isolla kirjaimella, koska legendaarinen Mika ja lauttasaarelais-intialainen guru Vandai Utsalo-Idänpää myös niin tekevät) saattaa jonain päivänä joutua sellaiseenkin tilanteeseen.

Ikuiseen Perselukkoon auttaa vain Bilteman trukki. Kohelon mukaan sellainen esitellään Bilteman luettelossa sivulla 34, alareunassa.

Bilteman kevään ja kesän 2010 luettelossa sivun 34 alalaidassa esitellään "Automatto, itämainen. Itämaisella kuvioinnilla ja hapsuilla. Polypropeenia, taustapuoli kumia. Autoon ja kotiin. Mitat: 60 x 40 cm. Käsinpesu." Kahdella eri kuosilla, hinta 6,99 (artikkelit n:o 39-898 ja 39-899).

Kohelolla on kirjoitusajankohtanaan ollut käytettävissä joko loppuvuoden 2007 tai alkuvuoden 2008 luettelo. Niitä en valitettavasti ole säilyttänyt, joten kirjailijan antaman tiedon pätevyyttä en pysty tarkistamaan.

Bilteman luetteloissa on kuluttajan onneksi hakemisto. Sen mukaan Trukki on nyt sivulla 244. Pläräys sivulle osoittaa kauppanimeltään "pumppukärry" olevan tuotteen olevan tosiaan sivun alalaidassa. "Hydraulinen, kokonaan hitsattu. Helposti ohjattava ja vakaa tasaisella ja kovalla alustalla." (kuva yllä) Vakaa, tasainen ja kova Ristijärven ala-asteen jumppasalin lattia lienee.

Samalla Ohessa tilinumeroni -teoksen sivulla 23, jolla Kohelo kertoo trukin olevan ratkaisun Ikuiseen Perselukkoon, hän valaisee Tietoisuuden olemusta. Häneltä sitä on kuulema tiedusteltu, ja että voiko sitä tilata netistä?

Bilteman nettisivujen haku ei löydä mitään hakutermillä "pumppukärry". Artikkelinumerolla 15-374 löytyy Käsitrukki 2000 kg. Kuvan perusteella on kyse samasta tuotteesta. Hintaa 239,- "Haarukkapyörä:Ø 80mm, nailonia, yksinkertainen. Ohjauspyörä: Ø 200mm, kääntyy 180°. Enimmäiskuormitus: 2000kg. Haarukan pituus; 1150mm. Haarukan leveys: 550mm. Haarukan nostokorkeus: 85-200mm. Paino: 70kg."

Nettisivujen mukaan trukkia ei voi tilata netistä postimyynnistä, eikä tuotetta ole myöskään saatavissa Matkahuollon Lähellä-paketissa.

Trukki on hankittava myymälästä.

Ristijärveä lähin Bilteman myymälä on Kempeleessä. Perselukkoa pelkäävien kannattaa siis varustautua ennen joogaharrastuksen aloittamista. Välimatkaa kun liikkeeseen on 181 kilometriä ja 80 km/h:n tasaisella vauhdilla matkaan yhteensuuntaan kuluu 2 h 15 min.

Jos vasta perselukkoon joutumisen jälkeen alkaa haikailla trukkien perään, perselukossaan joutuu istumaan reilut neljä ja puoli tuntia, kauemminkin, riippuen kassajonojen pituudesta. Siinä ajassa ehtii vitutus hyvinkin tulla.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset