tiistai 12. elokuuta 2014

Malttia, pääministeri Stubb!Eilen radiouutisissa pääministeri Alexander Stubb puhui korostetun hitaasti ja toivoi malttia kokoomuksen ministeriryhmälle puhuessaan. "Pyytäisin kaikilta tällä hetkellä sekä ulko- etä sisäpolitiikassa malttia, rauhallisuutta ja yhtenäisyyttä. Meillä on ihan tarpeeksi haasteita tässä maassa tällä hetkellä, että voidaan jättää irtopisteiden kerääminen sivuun", siteerasi myöhempi nettiuutinen.

Sana ei mennyt perille. Pääministeri Stubbin vieressä seisonut samaan ministeriryhmään kuuluva elinkeinoministeri Jan Vapaavuori ilmoitti, ettei hän lähde Lauri Ihalaisen kanssa samaan lehdistötilaisuuteen, koska hän on suuttunut valtiovarainministeri Antti Rinteelle.

Jos ministerit toimivat hallituksessa puolueryhminä, niin silloin olisi hyvä noudattaa ryhmää johtavan kehoituksia. Ainakin se hetki näytellä, että säännöt ovat samat kaikille.

Myöhemmin samoissa uutisissa Lauri Ihalainen oli kertomassa suurista laivatilauksista. Sellaisia uutisia kaivattaisi lisää.Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset