torstai 16. huhtikuuta 2015

14/2015 Markettityömaa


Montun pohjalta alkaa nousta seiniä ylöspäin. Nosturikin on saatu kasattua täysiin mittoihinsa.

Edellinen osa.

3 kommenttia:

Valto-Ensio kirjoitti...

Ovat käytössä nuo uudenaikaiset vormauselementit. Mutta kyllä niidenkin kanssa asentaja saa hartiansa kipeiksi. On väännettävä pulttia ja "sorkoa", asennettava tönäreitä, välikettä sun muuta. Sitä ennen ovat raudoittajat tehneet jo melkoisen nije- hatrjateräs- ja surrirautarumban...

Kellarikerrosta ovat siis näissä kuvissa tekemässä, ja mietin juuri, että puhuttaisiinko kellarikerroksen seinistä vai olisiko käypäsempi nimitys sokkelit. Seuraavaksi alkavat tyltätä holvilaudoituksia...

Mukavaa näin sateensuojista katsella.

Oulussa on muuten nyt myynnissä entinen vesitorni, hp vain 20 000 euroa. Nilsiässä teki Kuosmasen perhe vastaavaan asunnon itselleen 1990-luvulla ja siitä kohistiin silloin kovasti.

Reijo Valta kirjoitti...

Joo, Intiön vesitorni olisi kaupan. Sijainti hautausmaan vierellä saattaa vierastuttaa monia ja kaupungininsinöörit eivät pidä kuntoa kummoisena.

Toisaalta vesitorni on kulttuurihistoriallisesti tärkeäksi luetteloitu ja katon antennipaikoille riittäisi vuokraajia. Joten korjaaminen kannattaisi.

Muistaakseni Nilsiän vesitornin kodiksimuuttamista epäiltiin aluksi mahdottomaksi hommaksi. Mutta niin vain toteutui. Intiön torni on lähellä keskustaa ja muun asutuksen reunalla, joten hyvinkin asuintaloksi yläkerran kahvioineen voisi muuttua.

Reijo Valta kirjoitti...

Yle Oulu on käynyt harvoin tarjolla olevassa kohteessa.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset