keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Putinin hauki


Tänään saa olla varuillaan lehtiä lukiessaan. Toimittajat yrittävät ilkikurisesti juksauttaa lukijoita ja heidän ennakkoluulojaan. Tai ainakin pari vuotta sitten aprillipäivään sai varautua näin. Enää en tiedä onko se mahdollista. Savon Sanomien vuoden 2012 aprillipila on alkanut elää omaa elämäänsä. Perunan kotikasvatuksen kieltämistä joku kauhistelee säännöllisesti sosiaalisessa mediassa.

Lisäksi liikkeellä on kaikenmaailman mainosnikkareita, jotka yrittävät juksauttaa toimittajia. Aprillaamisen säännöt on heiltä jääneet oppimatta.

Osa median huomiota hamuavista on alkanut julkaista pilansa jo edellisenä päivänä. Se tuli mieleen Ylen uutisoimasta Putinin hirmuhauesta. Kala on pyydetty jo vuonna 2013, mutta Kremlin tiedottajat vakuuttelivat eilen yli 20-kiloisen hauen todella olleen olemassa. Pihveinä oli iso vonkale syöty.

Tiedä sitten mitä tänään Kremlistä kerrotaan. Tänään voi kuitenkin pelata Pacmania Kremlin tuntumassa ja kaikkialla muuallakin maailmassa mistä katuja ja teitä riittää.


* Pacman Kreml. Google Maps.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset