torstai 13. joulukuuta 2012

Kvaakkiin kirjoitettua


Päivitys Kvaakkiin kirjoittamastani:

Karkuteillä katulapsena

Sunday Ngakama ja Sanna Hukkanen ovat haastatelleet tansanialaisen miljoonakaupunki Mwanzan katulapsia ja koostaneet kuulemastaan sarjakuva-albumin Karkuteillä. Se kertoo kaksitoistavuotiaan Shidan tarinan.
Lue koko juttu >>


Sieninevan kartano jälleen raunioina

Sieninevan kreivin kotina ja laboratoriona toimiva kartano on jälleen kerran kuin pommin jäljiltä. Ja kreivin pahimman hädän hetkellä jälleen kerran apuun kutsumat Piko ja Fantasio jäävät aluksi ilman tarkempaa tietoa hädän laadusta. Aivan kuten Fantasio matkalla arvelee, kreivi toteaa perillä – jälleen kerran – "Mitä oikein ajattelin? Puhelinsoittoni taatusti pelästytti teidät! Olen niin pahoillani, huolestutin teidät aivan turhaan! Tilkkanen vadelmalikööriä, niin unohdatte vaivanne?"
Lue koko juttu >>


Suomi-palkinto Matti Hagelbergille

Kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki on jakanut Suomi-palkintoja. Yksi saajista on sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Matti Hagelberg. Suomi-palkinto on niin sanottu ministerin oma palkinto. Arhinmäki palkintotyöryhmineen on valinnoillaan koettanut nostaa esiin taiteen ja kulttuurin kiinnostavia tekijöitä, ja helposti katveeseen jääviä alueita, jollaisiksi ministeri määrittelee esimerkiksi ääni- ja valosuunnittelun tai ruokakulttuurin.
Lue koko juttu >>Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset