perjantai 10. tammikuuta 2014

Avajaisia huomenna

Mari Ahokoivu.

Kulttuuritalo Valveella avautuu huomenna Oulun sarjakuvakeskus. Avajaisten kunniaksi talon näyttelytilat ovat sarjakuvalla täytetyt. Valvegalleriassa on Jii Roikosen 30-vuotisjuhlanäyttely POW!, Pohjoisen valokuvakeskuksen galleriassa ovat esillä Ruutukaavan tekijät, Kahvila Mintussa on neljä suurennettua sivua sarjakuvan historiasta ja keskuksen oma Sarjakuvagalleria! vihitään käyttöönsä.

Kuten yleensäkin, asiat ovat vielä vaiheessa vuorokausi ennen h-hetkeä. Jos Oulussa päin liikutte, tulkaa lauantaina iltapäivällä katsomaan mitä olemme saaneet aikaiseksi. Tai illalla avajaisklubille Pivoon.

J. A. Mäki.

5 kommenttia:

Valto Ensio kirjoitti...

Oletko Anssi Hanhelasta kirjoittanut? Hän menee nyt Vaasaan, mutta Rovaniemen näyttelylle kävi kuulema hassusti: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=625808857484213&set=a.625808850817547.1073741849.113789012019536&type=1&relevant_count=6&ref=nf

Reijo Valta kirjoitti...

En ole kirjoittanut, mutta seurannut kuitenkin. Erikoiseen ratkaisuun ovat Rovaniemellä päätyneet.

Reijo Valta kirjoitti...

Kaleva kirjoitti Hanhelan taulujen poistamisesta.

Valto Ensio kirjoitti...

No niinpä on kirjoittanut, ja häkämyrkytyskin.., kiitos vinkistä.

Luulisi, että pitäisi näyttelyiden purkamisista kesken näyttelyn olla edes kokous jossa hallitus asiasta päättää ja sen jälkeen tiedotus sekä selkeä syy, miksi niin tehdään.

Tauluthan eivät missään nimessä edusta mitään siveettömyyksiä. Pahempia on nähty ripustettaman mainoksina bussipysäkeille.

Reijo Valta kirjoitti...

Ihmettelin kyllä kuvat tauluista nähtyäni mistä oikein oli kyse. Melkein kuin tikku-ukkoja olisi alastomiksi väitetty :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset