perjantai 10. kesäkuuta 2011

Klovnin pippeli


Eilen iltapäivällä kertoivat Helsingin Sanomain nettilehdessä, että ensi viikon perjantaina Suomen ensi-iltaan tulevan Klovni -elokuvan julisteesta peitetään mustalla tarralla pippeli. Aluksi Hesarin jutussa ei ollut kuvitusta, joten heti tietysti piti Googlen kuvahaulla etsiä mitä aiotaan peittää.

Hakukoneet tarjoavat tuloksissaan sitä mitä on klikkauksilla on parhaimmaksi tulokseksi äänestetty. Ehdin jo ajatella, että ylläolevasta julisteesta miehen elintä ollaan peittämässä.

Suomessa ei kuitenkaan Frank Hvamin koomikkopari Casper Christensenin tähdittämä juliste ole käytössä, Klovni -elokuvaa mainostetaan Frankin julisteella. Siinäkin kyllä klovnin sukuelin osin näkyy.

Tanskassa Frank ja Caspar ovat suuria televisiotähtiä. Suomessa Kyllä nolottaa -sarjaa on esitetty FST5-kanavalla, ja lähes poikkeuksetta kaikki jotka ovat sen äärelle kanavapujottelussa sattuneet, ovat sarjasta pitäneet.

Koomillisessa tv-sarjassa seksi on usein aiheena, mutta sitä lähestytään yleensä myötähäpeän hyökyaaltojen saattelemana. Siis ei pidä paljaan pinnan antaa hämätä.

Tanskassa elokuvasta on kirjoitettu paljon. B.T. -iltapäivälehden nettisivuilla on koko joukko juttuja elokuvasta. On kuvagalleria ja videoklippi. Gallerian kuvat saattavat tuntua raflaaviltakin, mutta klipissä samat kohtaukset näyttäytyvät aivan toisin.

Elokuvassa näyttelee tv-sarjasta tuttu kaarti. Onko huumori siirtynyt myös valkokankaalle, se jää nähtäväksi.

Kyllä nolottaa -sarjaa uusitaan FST5:llä parhaillaan tiistaisin 21.30, Areenassa pääsee vaikka heti katsomaan. Suosittelen.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset