lauantai 11. kesäkuuta 2011

Viikonlopun messut


Eilen iltapäivällä sää ei ollut sopivin laatikoiden kantamiseen. Mutta kannettiin kuitenkin. Huomenna alkavat Pohjois-Suomen kirjamessut, tällä kertaa messut ovat Oulun musiikkikeskuksessa, osastot levittäytyvät Madetoja-salin ulkopuolisiin käytäviin, kahvioon ja lämpiöihin. Madetoja- ja Tulindberg-saleissa on kirjallista ohjelmaa molemmiksi päiviksi.

Itse olen paikalla pääosin Oulun sarjakuvaseuran osastolla, jota siis olin valmistelemassa.

Etelän suuria kustantamoita tai kirjakauppaketjuja ei messuille yrityksistä huolimatta ole saatu mukaan. Mutta heidän tuotteitaan kuitenkin on kaupan, paikallisin voimin.

Keskellä valmisteluja kierrellessäni katselin, että jääpä enemmän oululaisille ja muille pohjoissuomalaisille tilaa tehdä toimintaansa tunnetuksi. Eivätpä nekään kaikille niin tuttuja ole. Esiintyvät kärkinimetkin (mm. Kauko Röyhkä, Hannu Väisänen) ovat teeman mukaisesti ns. oululaislähtoisiä.

Messuraportointia seuraa.


* Pohjois-Suomen kirjamessut 2011.Muista sarjakuvatapahtumista mainittakoon, että Limingantullin ja Linnanmaan Prismoissa on tänään Kiroileva siili-päivät. Milla Paloniemi on signeeraamassa Linnanmaalla 10-13 ja Limingantullissa 14-18.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset